Ο Στέφανο Τζεντίλε αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του με τα χρώματα της Καζέρτα και αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον ιταλικό σύλλογο. Ο 23χρονος κόμπο γκαρντ, “πολιορκείτε” από τους “μεγάλους” ιταλικούς συλλόγους, με τις προτάσεις να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Η τέως ομάδα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού, Αντρέα Τρινκιέρι, Καντού,φαίνεται να έχει το πάνω χέρι για τον Ιταλό, με την Σιένα όμως να μπαίνει δυναμικά στο… παιχνίδι απόκτησης του. Σύμφωνα με πηγές από την Καζέρτα, υπήρξε επαφή μεταξύ του Τζεντίλε και του Μάρκο Κρέσπι (βοηθός προπονητή της Σιένα και παλιός προπονητής του 23χρονου, στην Καζάλε) και είναι πιθανό να εργαστούν και πάλι μαζί, μετά την φυγή του Λούκα Μπάνκι από τον πάγκο της Σιένα. Ο 51χρονος τεχνικός, του είχε δώσει σημαντικό ρόλο στην προηγούμενη ομάδα τους, όπου είχαν μία άψογη συνεργασία, με πολύ μεγάλη επιτυχία (άνοδο από την Legadue στην Serie A)

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί στους μνηστήρες του Τζεντίλε και η Αρμάνι Μιλάνο, μιας και εκεί αγωνίζεται ο μικρότερος αδερφός του, Αλεσάντρο. Δεν θα έλεγε όχι λοιπόν, σε μία πιθανή… οικογενειακή συνεργασία, στην πόλη του Μιλάνου. Ο ύψους 1μ91 Ιταλός στο φετινό πρωτάθλημα, είχε 9.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κ.μ.ο..