Σενάρια που θέλουν την Εφές Αναντολού να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζόι Ντόρσεϊ της Γαλατασαράι ως αντικαταστάτη του Άλεξ Τάιους έκαναν της εμφάνιση τους σήμερα (27/12) στην Τουρκία.

Με την πρεμιέρα του Top-16 της Euroleague να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση έχουν περιθώριο, προκειμένου να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη, μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00. Έτσι λοιπόν, κυκλοφόρησαν σήμερα(27/12) σενάρια στην γειτονική χώρα, τα οποία θέλουν την Εφές Αναντολού να εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ της Γαλατασαράι, Τζόι Ντόρσεϊ, ως πιθανού αντικαταστάτη του Άλεξ Τάιους, ο οποίος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το επεισόδιο τους  στην αναμέτρηση με τη Λιμόζ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόι Ντόρσεϊ φαίνεται να πλησιάζει στην αποχώρηση του από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, καθώς αντίστοιχα σενάρια είχαν κυκλοφορήσει και πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Αμερικανός σέντερ είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο Ολυμπιακό την περίοδο 2011/12. Πλέον με το χρόνο να πιέζει τις ομάδες, αναμένονται άμεσα εξελίξεις.