Η λίστα με τα ονόματα των προπονητών που θα αντικαταστήσουν τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα όλο και μεγαλώνει. Νέα προσθήκη αποτελεί ο ομοσπονδιακό τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο 48χρονος προπονητής, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, πριν καν τελειώσει η σεζόν, βρίσκεται στις σκέψεις των διοικούντων της ισπανικής ομάδας, προκειμένου  να  την αναλάβει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo Deportivo».

Ο Σέρβος τεχνικός πάντως αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στην Εθνική Σερβίας και την προσπάθεια που κάνει, στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου, για να πάρει ένα από τα 3 πολυπόθητα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Επιπλέον, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, πρόβλημα παραμένει ο κανονισμός της ACB που δεν επιτρέπει στους προπονητές των ομάδων να είναι παράλληλα και σε Εθνικές. Βέβαια αντίστοιχα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και στο παρελθόν, όπως η περίπτωση του δικού ομοσπονδιακού προπονητή, Φώτη Κατσικάρη. Παράλληλα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σκέφτονται και τις πιθανές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η απόκτηση του Τζόρτζεβιτς, μιας και ως παίκτης είχε αγωνιστεί στην Ρεάλ.