Mε τις εντός έδρας νίκες των Νταρουσάφακα και Άνκαρα απέναντι σε Ιστανμπούλ ΒΒ και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα άνοιξε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τοp-16 της Euroleague, Nταρουσάφακα, επικράτησε της προτελευταίας του βαθμολογικού πίνακα, Ιστανμπούλ ΒΒ, με 73-64 και “σκαρφάλωσε” στην κορυφή, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο από τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι και δύο παραπάνω από την Αναντολού Εφές. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σκότι Ουιλμπέκιν με 12 πόντους, με τον Τζαμόν Γκόρντον να προσθέτει 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων, Μπατς και Ντέντμον σημείωσαν από 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.

 Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Άνκαρα επιβλήθηκε με 74-70 της Τραμπζονσπόρ και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα play-off. Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελικά τη νίκη, με πρωταγωνιστές τους Λούκας και Ντραγκίσεβιτς που πέτυχαν από 16 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, ο Χάρντι σημείωσε 16 πόντους, με τον Βελίτσκοβιτς να τον ακολουθεί με 15.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο (26/12):
Άνκαρα-Τραμπζονσπόρ 74-70
Νταρουσάφακα-Ιστανμπούλ ΒΒ 73-64