Η επιχείρηση “σκούπα” που ξεκίνησε στην Ουνικάχα Μάλαγα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως το “διαζύγιο” με τον κόουτς Γιάσμιν Ρέπεσα ήταν μόνο… η αρχή. Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν πέρσι το καλοκαίρι έλυσαν τη συνεργασία τους με τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ολικό λίφτινγκ.

Έτσι, οι Κόστα Πέροβιτς και Κρούνοσλαβ Σιμόν… κούνησαν μαντήλι στη Μάλαγα και, πλέον, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Αμφότεροι δεν έδειξαν -με την απόδοσή τους τη φετινή σεζόν- πως μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αγωνιστική άνοδο της Ουνικάχα, με τον Σέρβο σέντερ να αποτελεί παταγώδη μεταγραφική αποτυχία.

Ο Κόστα Πέροβιτς μέτρησε τη φετινή σεζόν κατά μέσο όρο 3.7 πόντους και 2.1 ριμπάουντ στη Liga Endesa, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3.3 πόντους και 2.2 ριμπάουντ. Από την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είχε 9.5 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι στη Liga Endesa, ενώ στην Ευρωλίγκα μέτρησε 10 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ.