Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός οδήγησε τη Μπεσίκτας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Eurochallenge και όπως δήλωσε του τουρκικό Eurosport, προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στη Μπεσίκτας, χωρίς ωστόσο να αποκλείει μετακίνησή του στη Ρωσία.

“Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Η ομάδα περιμένει να δει αν ανανεωθεί η συνεργασία με τη Μιλανγκάζ (σ.σ χορηγός της Μπεσίκτας). Μαζί τους περιμένω κι εγώ, γιατί θέλω να μείνω στην ομάδα” είπε ο Αταμάν και πρόσθεσε: “Εχω μία σοβαρή πρόταση από την Ούνιξ Καζάν. Είναι πολύ καλή ομάδα και έφτασε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα φέτος”.

Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε και για τη Σιένα, την οποία είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του Σαπόρτα το 2002. “Η Σιένα θα ξεκινήσει μία νέα εποχή. Ο Πιανιτζιάνι μιλάει με ομάδες της Τουρκίας και πιστεύω πως ο ΜακΚάλεμπ θα φύγει από την Τοσκάνη. Μίλησα με τον Μινούτσι και μου είπε αν φύγει ο Πιανιτζιάνι, ο Λούκα Μπάνκι (βοηθός του Πιανιτζιάνι) είναι υποψήφιος να τον διαδεχθεί”.