Την πρώτη της ήττα στην Αδριατική Λίγκα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, υπέστη η Τσεντεβίτα, η οποία λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα κόντρα στον Ολυμπιακό, είδε την Κρκα να κάνει την «έκπληξη» με το τελικό 85-77. Οι Κροάτες μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση, προηγούμενοι με 7-17 στα πρώτα έξι λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν την κατάσταση.

Από το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου κι έπειτα, είχαν τα ηνία του αγώνα, έστω και με μικρή διαφορά. Αυτή «εκτοξεύτηκε» σε διψήφιο αριθμό στα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν και προηγήθηκαν με 55-44, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή, με τον Μπάμπιτς να την φέρνει μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους, έξι λεπτά πριν τη λήξη (62-66). Οι Σλοβένοι, ωστόσο, είχαν τα αποθέματα ψυχής για μία νέα επαναφορά και με επιμέρους 23-11, πήραν το «ροζ φύλλο αγώνος».

Για τους νικητές, ο Σίνοβετς ήταν κορυφαίος με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και τρεις ασίστ, συνεπικουρούμενος από τον Λάλιτς που είχε 16 πόντους, ενώ οι Ρόιτς και Καστράτι σκόραραν από 11 πόντους. «Διψήφιος» ήταν και ο Λάπορνικ, με 10 πόντους. Η Τσεντεβίτα είχε πρώτο σκόρερ τον Μπιλάν με 14 πόντους, για να ακολουθήσει ο Πούλεν με 12. Από 10 πόντους πέτυχαν οι Ουάιτ και Μπάμπιτς.