Άλλη μία φορά… κάρφωσε τα προβλήματα υγείας του!

Τα νέα για τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και όλους τους ενασχολούμενους με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, που είχαν σοκαριστεί από τις άσχημες εξελίξεις αναφορικά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, είναι όλο και καλύτερα. Ο Έλληνας σέντερ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, θα επιστρέψει στη δράση με την «ομάδα του λαού», αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Ο «Big Sofo» κερδίζει άλλη μία προσωπική «μάχη», μιας και την τελευταία φορά είχε διαγνωστεί για τον ίδιο γλαύκωμα στα μάτια, το οποίο οφειλόταν στην υψηλή αρτηριακή πίεση που είχαν προκαλέσει τα 17 κιλά που είχε προσθέσει, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο που του έχει τεθεί (157 κιλά). Ασφαλώς θα ξεκινήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και, μάλλον, σε ατομικό πρόγραμμα αρχικά, και με τον καιρό θα είναι πανέτοιμος για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα της καρδιάς του, όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί θέλησαν να πραγματοποιήσουν ένα «déjà vu» με την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλού. Ο Αμερικανοϊσραηλινός φόργουορντ, μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος Ισραήλ τον περασμένο Ιούνιο, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όμως η διοίκηση φέρεται να του έκανε εκ νέου πρόταση να επανέλθει στα παρκέ. Αυτήν την φορά, ωστόσο δεν τον έπεισε, καθώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά από πέρυσι. Άλλωστε, ο Μπλού πλέον είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει με τις «δάφνες» του πρωταθλητή Ευρώπης και με μία σπουδαία υστεροφημία.