Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπιλμπάο και τη Μάλαγα. Οι Βάσκοι κέρδισαν εντός έδρας την ομάδα της Ανδαλουσίας με 82-65 καιο πλέον μετρούν πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Χάμιλτον, (ο οποίος έσπασε και το ταμπλό στην τελευταία περίοδο) με 19 πόντους και εφτά ριμπάουντ, ενώ ο ακολούθησε ο Κώστας Βασιλειάδης με 16 πόντους, δύο ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Ο Νίκος Ζήσης είχε επίσης πολύ καλή παρουσία με πέντε πόντους, πέντε ριμπάουντ και οχτώ ασίστ. Από τη Μάλαγα ξεχώρισε ο Ουίλιαμς με 14 πόντους.

Η Ρεάλ με σβηστές μηχανές πέρασε από την έδρα της Μούρθια με 79-64 και έκανε το 6/6, ενώ η Λαγκούν Αρο του Μανώλη Παπαμακάριου πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τη Μανρέσα στην παράταση με 89-88, με τον Ελληνα παίκτη να έχει έξι πόντους και ένα ριμπάουντ.

Εκτός από τη Μανρέσα, χωρίς νίκη παραμένει και η Τενερίφη του Φώτη Λαμπρόπουλου, η οποία έχασε από τη Γκραν Κανάρια με 76-71. Ο Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε 10 λεπτά και είχε πέντε πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα:
Μπιλμπάο – Μάλαγα 82-65
Μανρέσα – Λαγκούν Αρο 88-89
Μούρθια – Ρεάλ 64-79
Σαραγόσα – Ομπραντόιρο 76-58
Τενερίφη – Γκραν Κανάρια 71-76