Την ήττα εκτός έδρας με 81-72 από τον ΑΠΟΕΛ γνώρισε η ΑΕΚ του Μιχάλη Κακιούζη στον δεύτερο τελικό του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κι ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Κορυφαίος παίκτης της ομάδας του ήταν ο Έλληνας άσσος με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, μία ασσίστ κι ένα κλέψιμο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Με τον αέρα της νίκης στον πρώτο τελικό η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι κάνοντας το 7-2 με τρίποντο του Μιχάλη Κακιούζη. Οι γηπεδούχοι όμως γρήγορα πήραν το προβάδισμα κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +5 (23-18).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του φτάνοντας τη διαφορά στους 8 (41-33). Στο τελευταίο δίλεπτο όμως του ημιχρόνου η ΑΕΚ με συνεχόμενους πόντους του Τσβεντίνοβιτς, κατάφερε να κλείσει το πρώτο μέρος μόλις ένα καλάθι πίσω στο σκορ (43-41).

Ακριβώς την ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι φαινόταν ότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της τρίτης περιόδου μία διαφορά 7-8 πόντων. Η ΑΕΚ όμως για ακόμα μία φορά με ένα πολύ καλό δίλεπτο στο τέλος της τρίτης περιόδου, κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ (59-55).

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, μία βολή κι ένα τρίποντο του Μιχάλη Κακιούζη έκαναν το 59-59, ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 61-61, με τον Έλληνα άσσο με ακόμα ένα καλάθι να κάνει το 63-61 για την ομάδα του. Ένα σερί 11-0 για τους γηπεδούχους, 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ήταν αρκετό ώστε να τους δώσει τη νίκη και να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι του τίτλου.