Στη Μπάγερν Μονάχου υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1) ο Μάξι Κλέμπερ, ο οποίος προηγουμένως θα αγωνιστεί με τους Μαϊάμι Χιτ στο Summer League του Ορλάντο.

Ο 23χρονος άσος έκανε χρήση του όρου ο οποίος τού επέτρεπε να λύσει τη συνεργασία του με την Ομπραντόιρο και να μείνει ελεύθερος. Η Βαλένθια, εξέταζε την περίπτωσή του και παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις, όμως σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, όταν αυτός εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Summer League με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ.

Το γεγονός αυτό, εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία απέκτησε το Γερμανό φόργουορντ για δύο χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Ο Κλέμπερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 11,5 πόντους και 6,4 ριμπάουντ και αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Κλέμπερ θα παίξει στο Summer League του Ορλάντο, και έπειτα θα βρεθεί στην προετοιμασία της εθνικής Γερμανίας ενόψει Ευρωμπάσκετ, διεκδικώντας μια θέση στην τελική δωδεκάδα.

kleber

Δείτε εδώ ένα δείγμα από τα κατορθώματα του νεαρού φόργουορντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε: