Σε άμεση όσο και δυναμική ενίσχυσή της προβαίνει η Νταρουσάφακα, μετά τη ανακοίνωση της Ευρωλίγκα ότι από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται μέσω wild card στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η τουρκική ομάδα, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ογκούζ Σαβάς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Φενέρμπαχτσε.

Ο έμπειρος σέντερ, ήταν ένα από τα «θύματα» της «εκκαθάρισης» του ρόστερ, στο οποίο προέβη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την αποτυχημένη σεζόν, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, αλλά δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός, βρίσκεται στην ίδια πόλη, καθώς πλέον είναι παίκτης της Νταρουσάφακα, επίσης ομάδας της Κωνσταντινούπολης, η οποία μάλιστα δείχνει να έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Εκεί, άλλωστε, ο Σαβάς δε θα βρει τυχαίους παίκτες, με τους Τζαμόντ Γκόρντον, Ρενάλντας Σειμπούτις και Γκάσπερ Βίντμαρ να βρίσκονται από την περασμένη περίοδο στο σύνολο του Οκτάιτ Μαχμούτι, με τη διοίκηση να έχει αποκτήσει πριν από τον ίδιο τους Εντέρ Αρσλάν, Ρέτζι Ρέντινγκ, Μίλκο Μπιέλιτσα και Σαμέτ Γκεγίκ.

Σε 27 ματς την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα, ο Ογκούζ Σαβάς είχε σε κατά μέσο όρο σχεδόν 11 λεπτών συμμετοχής, 5 πόντους με 60.4% στα δίποντα, 2.2 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ ανά αγώνα, με 5.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.