Μεγάλη νίκη για την Ούνικς Καζάν των Κώστα Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκα εκτός έδρας απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, του Νικ Καλάθη, με 58-59 για το ρώσικο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι (5οι στην βαθμολογία) έφτασαν έτσι τις 5 νίκες σε 12 αγώνες ενώ οι γηπεδούχοι (4οι) έμειναν στις εφτά με έναν αγώνα περισσότερο.

Για την Ούνικς Καζάν, με την οποία δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου που ήταν εκτός αποστολής, 5 πόντους και 3 ριμπάουντ είχε ο Ίαν Βουγιούκας σε 16 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος για τους νικητές ο Έιντσον με 11 πόντους και 4 ασσίστ. Για τους ηττημένους σπουδαία εμφάνιση για ακόμα μία φορά από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του πετυχαίνοντας 11 πόντους, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ και μοιράζοντας 7 ασίστ.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Χίμκι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα επικράτησε πολύ δύσκολα της Τράιουμφ εκτός έδρας με 82-90. Η ομάδα του Κουρτινάιτις δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα (19-15, 40-38, 67-63) απέναντι στους μαχητικούς γηπεδούχους, στο τέλος όμως έχοντας μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες λύσεις κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτή τη νίκη έφτασαν τις 9 κι ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογία. Κορυφαίοι για την Χίμκι οι Πολ Ντέιβις και Ρίβερς, που πέτυχαν αμφότεροι από 19 πόντους.

Τα αποτελέσματα:
Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ούνικς Καζάν 58-59
Τράιουμφ – Χίμκι 82-90