Έστω και δύσκολα, η Γαλατασαράι κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκης απέναντι στην Μπουγιουκτσεκμετζέ για την 11η αγωνιστική του τουρκικού πρταθλήματος, επικρατώντας με 101-96 στην παράταση και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, κλείνοντας το πρώτο μέρος στο +10(44-34). Η συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι βρήκε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να διατηρεί διαφορά ασφαλείας(69-54), όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα της Γαλατασαράι στην τελευταία περίδο, στέλνοντας τελικά το παιχνίδι στην παράταση. Ο Γιλντιζί διαμόρφωσε το 87-85 στα 17″ πριν από το τέλος, όμως ο Ρολ έδωσε τη λύση στους φιλοξενούμενος, ισοφαρίζοντας σε 87-87. Στο επιπλέον πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν, φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με 101-96. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τζόι Ντόρτσεϊ που πέτυχε εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τον Μίτσοβ να προσθέτει επίσης 18 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Άνκαρα, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ξεπέρασε εντός έδρας το εμπόδιο της Τουρκ Τέλεκομ με 89-70, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις με ρεκόρ 5-6. Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, η λήξη του οποίου τους βρήκε στο +13(72-59). Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να παραδίνονται και το σκορ να κλείνει τελικά στο 89-70

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κέιλιν Λούκας με 22 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ, με τον Σανικίτζε να πετυχαίνει νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, ο Τζένκινς σημείωσε 22 πόντους.