Παίζοντας άμυνα… για σεμινάριο στο τελευταίο δεκάλεπτο (δέχθηκε μόλις τρεις πόντους), η Παρί Λεβαλουά πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ναντέρ για τη δεύτερη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ναντέρ με 61-70. Το καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι το 11-0 που πέτυχαν οι νικητές στην αρχή της περιόδου αυτής, όταν το 50-49 υπέρ των γηπεδούχων έγινε 50-60 υπέρ τους.

Νωρίτερα είχαν ξανά τα ηνία του αγώνα, με την Ναντέρ να βρίσκεται στο «τιμόνι» μόνο σε εκείνο το προαναφερθέν σημείο. Με ηγέτη, ωστόσο, τον Σαρόντ Φορντ (είχε συνολικά 29 πόντους και 10 ριμπάουντ), πήραν διαφορά ακόμη και 13 πόντων (53-66), με τη διατήρηση του προβαδίσματος να μην είναι δύσκολη υπόθεση στο τέλος. Έτσι, ολοκληρώθηκε ένα ιδανικό ξεκίνημα για τους πρωτεουσιάνους, οι οποίοι πέτυχαν απέναντι στους συμπολίτες τους το «2 στα 2».

Εκτός από τον εκπληκτικό Φορντ, ο Μάικ Γκριν ήταν σε πολύ καλό βράδυ με 15 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Κάιλ Ουίμς σκόραρε 12 πόντους, ο Μικάλ Ράιλι 11, ενώ οι Πασάβ και Τζιτέ από 10.