Η απογοητευτική πορεία της Μπιέλα στο φετινό πρωτάθλημα (σ.σ.: βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού) έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να ψάχνουν τρόπους προκειμένου να επιτύχουν την αγωνιστική της βελτίωση. Γι αυτό το λόγο αναζητούν παίκτες που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν επίπεδο, με το όνομα του Τζάκοπο Τζιακέτι να βρίσκεται στο προσκήνιο, σύμφωνα με το sportando. Ο πολύπειρος γκαρντ μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο για ακόμα ενάμιση χρόνο, αλλά ο μικρός χρόνος συμμετοχής που έχει ίσως διευκολύνει την κατάσταση.

Στον αντίποδα, όπως αναφέρει η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα, τρεις παίκτες της Μπιέλα φέρονται να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου λόγω των κακών εμφανίσεών τους. Ο λόγος για τους Ράσελ Ρόμπινσον, Κρεγκ Μπράκινς και… Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει καταφέρει μέχρις στιγμής να πείσει πως μπορεί να βοηθήσει την Μπιέλα αφού οι αριθμοί του είναι απογοητευτικοί (σ.σ.: 3.6π.-2.5ριμπ. σε 20λ.). Έτσι, δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει την ιταλική ομάδα αρκετά σύντομα αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.