Με συμβόλαιο στη γερμανική Τούμπινγκεν εξαργύρωσε την καλή χρονιά του στην Basket League, με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ.
 
Οι εμφανίσεις του Αμερικανού φόργουορντ στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τη γερμανική ομάδα, η οποία του έκανε πρόταση συνεργασίας κι εκείνος την αποδέχθηκε ίσως με περισσότερη… δυσκολία από ό,τι περίμεναν οι άνθρωποί της. Εξάλλου, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τούμπινγκεν, Ρόμπερτ Ουίντερμαντελ: «Χρειάστηκαν να γίνουν πάρα πολλά τηλεφωνήματα για να τον πείσουμε να υπογράψει, αλλά είμαστε πλέον ευτυχής που τα καταφέραμε».
 
Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ αγωνίστηκε φέτος με τον Απόλλωνα Πατρών σε 26 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 11,1 πόντους, 7,3 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1,1 κόψιμο σε 29.01’, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στο Βέλγιο. «Προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα και θεωρώ πως θα μας βοηθήσει, μπορεί να αγωνιστεί και ως πάουερ φόργουορντ και ως σέντερ κι αυτό τον κάνει πολύτιμο για εμάς», πρόσθεσε ο νέος προπονητής του, Ιγκόρ Πέροβιτς.