Κάτοικος Μόσχας γίνεται από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος αποδέχθηκε τελικώς την πρόταση της ΤΣΣΚΑ, απορρίπτοντας ταυτόχρονα αυτή του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ για την επόμενη διετία θα λάβει μαζί με τα μπόνους των στόχων το ποσό των 2.500.000 δολαρίων. Απομένει μόνο η ανακοίνωση από πλευράς ΤΣΣΚΑ για να οριστικοποιηθεί κι επίσημα η μεταγραφή.

Πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Ετορε Μεσίνα μέσα στη ρακέτα, καθώς αποκτάει αν όχι τον κορυφαίο, σίγουρα έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρωλίγκα την τελευταία διετία και μάλιστα από τους δις πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφική κίνηση της ρώσικης ομάδας (έχει αποκτήσει Πάργκο, Φριτζόν και Σουκοφτσόφ), η οποία φαίνεται αποφασισμένη να κάνει όλες τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο 27χρονος παίκτης, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλέον, ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο τουίτερ, απ όπου κι ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τα δύο χρόνια, που πέρασε στην Ελλάδα, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών.