Τον γνωρίσαμε στον Παναθηναϊκό, τον συνηθίσαμε έκτοτε ως φιγούρα των ευρωπαϊκών παρκέ. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Λόγκαν, ο οποίος στα 36 του χρόνια πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη «Γηραιά Ήπειρο» έπειτα από έντεκα σεζόν και ισάριθμες αλλαγές ομάδων, μετακομίζοντας στην Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στη Νότια Κορέα όπου και θα αγωνιστεί με τη φανέλα των KT Sonic Boom.

Ο Λόγκαν έγινε ευρέως γνωστός στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό κοινό από τη θητεία του στο «τριφύλλι» τη σεζόν 2011-12, την τελευταία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι των «πρασίνων» και κατάφερε, μάλιστα, να φτάσει στο Φάιναλ Φορ της Euroleague για πρώτη φορά και τελευταία φορά στην καριέρα του, μετρώντας 4,7 πόντους ανά 15 λεπτά συμμετοχής σε σύνολο 21 ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Ο εκρηκτικός γκαρντ, εκτός από την Ελλάδα, έχει αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του σε Ιταλία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Γερμανία και Λιθουανία ενώ πέρυσι έκανε μια στάση και από τη Γαλλία ως παίκτης της Στρασμπούρ πριν κατευθυνθεί στις παρυφές της Ασίας για τα τελευταία… ένσημα.