Διπλασίασε τις νίκες της με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η Χίμκι, αν και αυτήν την φορά η επικράτησή της ήταν ακόμη πιο εύκολη, όπως μαρτυρά και το τελικό 89-70. Με τον τρόπο αυτόν, επιβεβαίωσε άλλη μία φορά όσους την προβλέπουν ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης του Eurocup, αν και θα πρέπει να ξεπεράσει στην επόμενη φάση μεγαλύτερο «εμπόδιο», καθώς θα βρει μπροστά της στα προημιτελικά, μία εκ των Μπάγερν Μονάχου και Βαλένθια.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς οι παίκτες του Κουρτινάιτις είχαν από πολύ νωρίς τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, βρίσκοντας αντίσταση από τους αντιπάλους τους μόνο στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Στο σημείο εκείνο, το σκορ ήταν 8-6, αλλά με επιμέρους σκορ 18-5 μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, το σκορ έφτασε στο 26-11 και όλα είχαν δρομολογηθεί. Στη συνέχεια, η διαφορά έφτασε και πάνω από τους 20 πόντους, με τους Μοσχοβίτες να κάνουν «υγιεινό περίπατο» και να φτάνουν με άνεση στην επόμενη φάση.

Σε μεγάλα κέφια, ήταν απόψε ο Πέτερι Κόπονεν, σκοράροντας 24 πόντους, με 3/5 δίποντα και 6/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν οι Ράις και Βιάλτσεφ, με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα, με το δεύτερο να έχει και 6 ριμπάουντ. Από το ναυάγιο των φιλοξενούμενων, διασώθηκαν οι Βικρόφ και Μπορόβνιακ, με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα.