Ονειρεμένη ήταν η σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Ποπς Μενσά Μπονσού. Ο Βρετανός με γκανέζικη καταγωγή φόργουορντ συνδύασε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Μπεσίκτας με τρεις τίτλους (Eurochallenge και νταμπλ στην Τουρκία) μετρώντας 18.5 πόντους και 11.8 ριμπάουντ στην Ευρώπη και 12.8π. με 7.8ριμπ. αντίστοιχα στο πρωτάθλημα.

Οπως ήταν φυσικό, είναι περιζήτητος στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχουν εεκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ομάδες από τη Ρωσία και την Ιταλία.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τουρκία είναι ακόμα ανοικτό, καθώς βρίσκεται σε συνομιλίες με την Μπεσίκτας προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Επίσης, η μετακίνηση του πρώην προπονητή των πρωταθλητών, Εργκίν Αταμάν, στη Γαλατάσαραϊ, δεν αποκλείεται να επηρεάσει την απόφαση του παίκτη, καθώς ο Τούρκος τεχνικός τον θέλει μαζί του στη νέα του ομάδα.

Οτι και να αποφασίσει να κάνει ο Μενσά Μπονσού, το σίγουρο θα είναι ότι η ομάδα που θα επιλέξει θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή. Οπως έδειξε και φέτος διανύει εξαιρετική περίοδο, βρίσκεται σε καλή μπασκετικη ηλικία (28 ετών), είναι τόσο εντυπωσιακός, όσο και ουσιαστικός, ενώ και η δύναμη του μέσα στο καλάθι είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη…