Μία εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ των διευθυντών επικοινωνίας των ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και των εκπροσώπων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Βαρκελώνη. Συζήτησαν για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί από όλους, για να αποδώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους υπάρχον αλλά και τους μελλοντικούς φιλάθλους.

“Πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να συζητήσουμε για τον τρόπο που πρέπει να επικοινωνούμε με τους φιλάθλους. Σήμερα, έχουμε την δυνατότητα να το πετύχουμε με πολλά τεχνολογικά μέσα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Ας αφοσιωθούμε σήμερα στον να συζητήσουμε πως μπορούμε να είμαστε επιτυχημένη σε αυτόν τον τομέα ακόμη περισσότερο, χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους για να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους φιλάθλους μας“, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

“Οι καλύτεροι πρεσβευτές μας είστε εσείς. Οι ομάδες, οι παίκτες και οι προπονητές. Αυτοί είναι στο επίκεντρο και αυτούς θέλουν να ακούνε οι φίλαθλοι. Τους σταρ και τους πρωταγωνιστές. Καθήκον μας είναι στο τέλος να έχουμε προσφέρει να δώσουμε το προϊόν μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους του φιλάθλους, μεγαλώνοντας των αριθμό τους όλο και περισσότερο χρόνο με το χρόνο. Ζητάμε από εσάς την συνεχή συνεργασία και μετάδοση ιδεών για να επιτύχουμε αυτόν το στόχο μας”, συμπλήρωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕυρωλίγκαςΆλεξ – Γκουνάρ Φερέρ Κρίστιανσον.

Επίσης στην συνάντηση των 20 διευθυντών επικοινωνίας παραβρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της τηλεόρασης της Ευρωλίγκας, της επίσημης ιστοσελίδας και των μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, για να συζητήσουν πως μπορούν να καλυτερέψουν και να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες των φιλάθλων, για καλύτερη πληροφόρηση, εξυπηρέτηση και διασκέδαση.

Από ελληνικής πλευράς, τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε η Σοφία Γιαλλελή και τον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Μπαφές.