Η παραμονή του Μάικ Μπατίστ στην Κωνσταντινούπολη ήρθε να… επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά με τα λεγόμενα του Κεμάλ Ντιντσέρ. Ο GM της Φενέρμπαχτσε με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο “μπουλντόζας” δεν πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την τουρκική ομάδα αφού ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι πιστεύει πολύ στις ικανότητές του.

“Ο Μάικ Μπατίστ θα μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σημαντικό στέλεχος του ρόστερ μας. Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πιστεύουν ακράδαντα πως ο Μπατίστ θα είναι ο παίκτης – κλειδί για το Top 16. Ο Πιανιτζιάνι τον λατρεύει. Απορρίψαμε όλες τις προσφορές που είχαμε για εκείνον και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χωρίσουμε μαζί του”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Ντιντσέρ βάζοντας τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Μπατίστ.

Οι εξελίξεις, όμως, από την παραμονή του “μπουλντόζα” στη Φενέρ είναι αλυσιδωτές αφού η μεταγραφή του Σέλντεν Ουίλιαμς… ακυρώθηκε. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, οι Τούρκοι έκαναν πίσω στην απόκτηση του Αμερικανού σέντερ από τη Σαλόν δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως το ρόστερ είναι γεμάτο.