Την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της, τον Βίκτορ Χριάπα, ανακοίνωσε σήμερα (14/06) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το δικό του καλάθι ήταν εκείνο που “έσωσε” την ομάδα της Ρωσίας στον τελικό του Final Four με τη Φενέρ και η συμβολή του ήταν σημαντική στην χρονιά που πέρασε κι έτσι δε γινόταν οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ να μην τον κρατήσουν.

Ο Χριάπα βρίσκεται από το 2002 στην ΤΣΣΚΑ, με ένα μεσοδιάστημα απουσίας από το 2004 ως το 2008 που βρέθηκε στο ΝΒΑ, και συνολικά μετρά 11 σεζόν στην ομάδα του “στρατού”   . Μαζί τους ο 33χρονος φόργουορντ έχει κερδίσει 6 πρωταθλήματα και 2 Ευρωλίγκες. Έχει παίξει συνολικά σε 509 παιχνίδια (πρώτος είναι ο Χόλντεν με 519). Έχει βρεθεί τρεις φορές στην καλύτερη ομάδα της Euroleague, έχει βραβευτεί ως ο Καλύτερος Αμυντικός το 2009, ενώ το 2013 αναδείχθηκε Καλύτερος Ρώσος Παίκτης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε για εκείνον: “Χρησιμοποιήσαμε την οψιόν συμβολαίου του Βίκτορ και είμαστε χαρούμενοι που θα υποδεχθούμε τον αρχηγό μας πίσω στην ομάδα. Ο Βίκτορ είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, όχι μόνο για τις δεξιότητές του και την εμπειρία του, αλλά και για τη θέληση και το πάθος του να παίζει μπάσκετ. Εύχομαι να παραμείνει υγιής και να συνεχίσει να έχει το ίδιο κίνητρο κι επίπεδο προσπάθειας στο παρκέ”.

Ο Χριάπα από τη μεριά του είπε: “Η προηγούμενη σεζόν έδειξε ότι η συνεργασία μας απέφερε καρπούς και ήταν επιτυχημένη. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω άλλον ένα χρόνο για το κλαμπ της χώρας μου, θέλω να ικανοποιήσω τους φιλάθλους κι όσους αγαπούν το μπάσκετ και θέλω να τους συγχαρώ όλους”.