Πριν μερικούς μήνες ο Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες υπέγραψε στην Άλμπα Βερολίνου και ανέλαβε καθήκοντα προπονητή. Μάλιστα όταν ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας ανέφερε να αποκτήσει ο γερμανικός σύλλογος τον Στέφαν Πένο. Ο Πένο είναι 20 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του guard και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά ταλέντα. Σίγουρα για την Άλμπα η μετεγγραφή είναι μεγάλη.

Ο Πένο αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και από του χρόνου θα παίζει για την Άλμπα με την οποία όμως υπέγραψε ένα παράξενο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα ο Πένο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο αλλά μέσα σ’ αυτό υπάρχει όρος που λέει ότι τον πρώτο χρόνο μπορεί να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, σπάζοντας έτσι τη συμφωνία.

Βέβαια για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να εγγυηθούν οι «μπλαουγκράνα» ότι ο Σέρβος θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας και δεν θα μεταβεί στη δεύτερη ομάδα όπως την περασμένη χρονιά. Όπως είναι λογικό όμως η συγκεκριμένη συμφωνία έκανε καλό και στον Πένο αλλά και στις Μπαρτσελόνα και Άλμπα.