Περίπατο έκανε η Βαλένθια απέναντι στην Βαγιαδολίδ των Δημήτρη Χαριτόπουλου και Παναγιώτη Βασιλόπουλου καθώς η ομάδα του Βλαντιμίρ Περάσοβιτς επικράτησε με 108-57 φτάνοντας στην τρίτη της νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, σε αντίθεση με την Βαγιαδολίδ που έμεινε στη μία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη της Βαλένθια με 51 πόντους διαφορά αποτελεί ρεκόρ, καθώς είναι η μεγαλύτερη που σημειώθηκε σε παιχνίδι της Liga Endesa.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το τέλος της πρώτης περιόδου με 26-8 δείχνοντας ουσιαστικά από την αρχή τις άγριες διαθέσεις τους, ενώ είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο και καλύτερο τον Τζάστιν Ντόελμαν με 18 πόντους. Βασιλόπουλος και Χαριτόπουλος είχαν από 7 πόντους με πολύ άσχημα ποσοστά ευστοχίας με τον πρώτο να έχει 1/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 2/2 βολές, ενώ ο δεύτερος είχε 2/7 δίποντα, 3/4 βολές και 5 ριμπάουντ.

Στο έτερο παιχνίδι που έγινε την ίδια ώρα η Μούρθια σημείωσε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε στην Μαδρίτη της Εστουντιάντες με 77-69, με τους «φοιτητές» να μένουν στη μία νίκη ως τώρα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σκότ Γούντ με 17 πόντους ενώ για την Εστουντιάντες 20 πόντους είχε ο Τζούλ Ρούμπιο.