Εύκολα ηττήθηκε εκτός έδρας η Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη από την πολύ δυνατή και δεύτερη στη βαθμολογία Ουλμ, με 104-77. Έμεινε έτσι στις 11 νίκες, ισοβαθμώντας πλέον στην προτελευταία θέση με την Λούντβιγκσμπουργκ, η οποία κέρδισε την Άρτλαντ 82-75. Από την άλλη, η Ουλμ είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι του αγώνα για τους γηπεδούχους, που είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Μπραουνσβάιγκ, ήταν οι Μπράιαντ (20π), ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση για ακόμα μία φορά, και Γκούντερ (14π), ενώ από την ομάδα του Φλεβαράκη, η οποία είχε 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ξεχώρισαν οι ΜακΕλρόι (12π) κι Άντερσον (13π).

Καμία δυσκολία και για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από μία μικρή αγωνιστική κοιλιά, επικρατώντας της Μιτελντόιστερ με 92-62. Κορυφαίοι για την ομάδα του Πέσιτς, ήταν οι Ράις (16π) και Γκριν (15π). Απελπιστικά μόνος από την άλλη ήταν ο Μάλτε Σβαρντς με 14 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Αναμενόμενη νίκη εκτός έδρας για την Μπεϊρόιτ, η οποία επικράτησε της τελευταίας Γκίσεν με 75-60, ξεπερνώντας κατά ένα βαθμό τις Μπραουνσβάιγκ και Λούντβιγκσμπουργκ, ενώ έχει κι έναν αγώνα λιγότερο από αυτές. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, πέτυχαν ακόμα μία νίκη κι έχουν τον πρώτο λόγο για παραμονή, αφού ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους αποτελέσματα.

Επίσης, η Φοίνιξ Χάγκεν επικράτησε της Τρίερ με 93-86, παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ, που είναι κι ο στόχος της, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού μόνο μαθηματικά κινδυνεύει η παραμονή τους στην κατηγορία. Τέλος, η Άλμπα Βερολίνου δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Βούρζμπουργκ κι έφτασε σε μία άνετη επικράτηση εντός έδρας με 88-63.

Κορυφαίοι για την Άλμπα ήταν οι Ντζέντοβιτς (17π) και Τόμσον (19π), ενώ για την Βούρζμπουργκ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Άντερσον (15π) και Κινγκ (14π).

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν έχει πλέον αγώνες για την Ευρωλίγκα μεσοβδόμαδα και θα προσπαθήσει να ανακάμψει στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς λόγω της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τις 17 και βρίσκονται στην πέμπτη θέση!

Τα αποτελέσματα:
Μπάγερν – Μιτελντόιτσερ 92-62
Ουλμ – Μπραουνσβάιγκ 104-77
Λούντβιγκσμπουργκ – Άρτλαντ 82-75
Γκίσεν – Μπεϊρόιτ 60-75
Τρίερ – Φοίνιξ Χάγκεν 86-93
Άλμπα Βερολίνου – Βούρζμπουργκ 88-63