O τεχνικός της Εθνικής Σερβίας, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, έκανε τις προβλέψεις του για τις ομάδες, οι οποίες θα καταφέρουν αν πάρουν ένα εισιτήριο για το φετινό Final-4. Βέβαια δεν έκρυψε την προτίμηση που έχει για στην ΤΣΣΚΑ αλλά και στον play maker της ομάδας, Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος coach:

Σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί τη φετινή διοργάνωση: “Ειλικρινά, παρακολουθώ αρκετή Euroleague. Αρκετές ομάδες έχουν πολύ καλούς παίκτες που μου αρέσουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει γρήγορα, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει αξιοπρόσεκτους παίκτες. Όσοι αγαπούν το μπάσκετ λένε πως γίνεται πολύ ανταγωνιστική Euroleague”.

Όσο για τα φαβορί για το φετινό Final-4: “ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός είναι τα φαβορί για να προκριθούν στο Final Four. Νωρίτερα στη σεζόν είχα πει για τον Παναθηναϊκό, αλλά τον άλλαξα με την άλλη ελληνική ομάδα. Θα μπορούσε να είναι και η Φενέρμπαχτσε, αλλά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς πριν μερικές εβδομάδες δείχνουν πως ίσως κάτι ξέρει παραπάνω. Όσο για τον νικητή, θα ήθελα να είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Μίλος Τεόντοσιτς. Τώρα έχουν τον Κιριλένκο, που είναι σπουδαίος παίκτης και βαδίζουν προς αυτή την κατεύθυνση”.