Πανηγυρική πρόκριση για την Λοκομοτίβ Κούμπαν, η οποία κέρδισε την Μπουντούτσνοστ στην Ρωσία 90-65 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurocup, εκεί όπου την περιμένει η Βαλένθια. Ο Νικ Καλάθης πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση με 7 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασσίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά την άνετη νίκη της ρώσικης ομάδας στον πρώτο αγώνα με 72-54. Άλλωστε, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη κι οι ελπίδες για πρόκριση της Μπουντούτσνοστ λιγοστές. Η ομάδα του Πασούτιν εμφανίστηκε σοβαρή από την αρχή μέχρι το τέλος της σημερινής αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο Ρώσος προπονητής είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του και να ξεκουράσει αρκετούς από αυτούς.

Κορυφαίοι του αγώνα για τους νικητές οι Γιασάιτις (23π με 5 τρίποντα), Μπράουν (17π) και Χέντριξ (13π) και Καλνιέτις (10π, 6ας), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Πόποβιτς με 14 πόντους. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την ομάδα του Νικ Καλάθη αφού για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης πρέπει να αποκλείσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, την Βαλένθια, σε ένα ζευγάρι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.