Σε καλύτερη ατμόσφαιρα αυτή την φορά και με το παιχνίδι να διαρκεί δύο ώρες όπως κάθε αγώνας μπάσκετ κι όχι μία μέρα, ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε ξανά την Παρτιζάν με 84-76. Οι ερυθρόλευκοι απ ότι φαίνεται έχουν πάρει τον αέρα της μισητής αντιπάλου επικρατώντας  αυτή την φορά εντός έδρας για την Αδριατική Λίγκα.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραμοι κι εύστοχοι στο τέλος ξεφεύγοντας στην βαθμολογία με δύο βαθμούς από την Παρτιζάν σε 21 αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν και να πιάσουν τον αντίπαλό τους στην δεύτερη θέση καθώς ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ακόμα και με διψήφιες διαφορές πόντων.

Κορυφαίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν για ακόμα μία φορά ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς πετυχαίνοντας 20 πόντους ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κάτιτς, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 20! Πλεόν, ο Ερυθρός Αστέρας είναι δεύτερος με ρεκόρ 15-6 ενώ ακολουθεί η Παρτιζάν στην τρίτη θέση με 13-8.

Στον άλλο αγώνα της ημέρα η Τσεντεβίτα έπεσε θύμα έκπληξης κι ηττήθηκε εντός έδρας από την Σκόπιε με 80-78. Οι γηπεδούχοι μετά από αυτή την ήττα έχασαν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κι έχουν πλέον ρεκόρ 12-9 σε 21 αγώνες.

Κορυφαίοι για τους νικητές τα αδέρφια Στογιανόφσκι με τον μεγάλο αδερφό Βόινταν να πετυχαίνει 13 πόντους δίνοντας και 4 ασσίστ και τον μικρότερο Ντάμιαν να πετυχαίνει άλλους 14. Καλή εμφάνιση επίσης από τους Γκετσέφσκι (13π) και Νικολόφσκι (15π). Για την Τσεντεβίτα ο Μπίλαν πέτυχε 19 πόντους.