Η Αναντολού Εφές του Βέλιμιρ Περάσοβιτς υποδέχθηκε την Γιεσιλγκιρεσούν και παρότι δεν εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη επικράτησε με 82-75 και συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με Φενέρμπαχτσε και Μπάνβιτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 23-16 το τέλος της πρώτης περιόδου και την Εφές να μοιάζει «υπνωτισμένη». Όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν ισοπεδωτικοί με συνολικό σερί 28-10 πήραν κεφάλι στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 11 πόντων (44-33). Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι παίκτες της Γιεσιλγκιρεσούν προσπάθησαν να μειώσουν κάτι που κατάφεραν με το σκορ να γίνεται 62-57. Το τελευταίο μέρος του ματς ήταν δραματικό στο τελευταίο τρίλεπτο με την εμπειρία όμως των παικτών του κόουτς Περάσοβιτς να κρίνει την τελική έκβαση του αγώνα.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Τόμας με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο Οσμάν με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ο Γκρέιντζερ με 17 πόντους (4/5 τρίποντα), 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκιλ με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ.