Με τον Φουρκάν Κορκμάζ σε ρόλο Darth Vader να κλέβει την παράσταση και να κερδίζει το διαγωνισμό καρφωμάτων πραγματοποιήθηκε το τουρκικό All-Star Game.

Με… άρωμα Star Wars διεξήχθη το φετινό All-Star Game στη γείτονα χώρα, κάτι για το οποίο φρόντισε ο Φουρκάν Κορκμάζ. Ο άσος της Εφές, ντυμένος Darth Vader, συνδυάστηκε άψογα με τον συμπαίκτη του στην τουρκική ομάδα Τσεντί Οσμάν, ο οποίος είχε ντυθεί Jedi και αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων, σε μια στιγμή που αποτελεί το highilight του All-Star Game.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους διαγωνισμούς, αυτόν των δεξιοτήτων τον κέρδισε ο 19χρονος παίκτης της Φενέρμπαχτσε, Μπερκ Ουγκουρλου, ενώ εκείνος των τριπόντων κατέληξε επίσης σε παίκτη της Φενέρ, τον Μελίχ Μαχμούτογλου.

Για την ιστορία, νικήτρια στο φετινό All-Star Game που έλαβε χώρα στην “Ulker Sports Arena”, αναδείχθηκε η ομάδα της Ασίας, επικρατώντας επί της αντίστοιχης των Ευρωπαίων με 156-136. MVP αναδείχθηκε ο Κένι Γκάμπριελ της Καρσίγιακα με 34 πόντου και 12 ριμπάουντ, με τον Τόνι Κρόκερ να ακολουθεί με 32, Από τους Ευρωπάιους, κορυφαίοι ήταν ο Σκότι Ουίλμπεκιν της Νταρουσάφακα και ο Ματσέι Λάμπε της Μπεσίκτας, με 23 και 21 πόντους, αντίστοιχα.