Μακριά από τον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την μπασκετική του καριέρα ο Τάρενς Κίνσεϊ, καθώς οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία από τη νέα σεζόν.

Ο 32χρονος γκαρντ, βρέθηκε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα της περασμένης χρονιάς, μετά το σύντομο πέρασμά του από το τουρκικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Τραμπζονσπόρ. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε για τους πρωταθλητές Σερβίας, ο Αμερικανός κατάφερε να κερδίσει το απαιτητικό κοινό του συλλόγου και έτσι μετά την αποχώρησή του θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και την ομάδα για την υποστήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό τους.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα  έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:  «Πρέπει να το παραδεχθώ πως είχε πλάκα, αλλά… Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας, τους προπονητές και τη διοίκηση. Αλλά κυρίως τους συμπαίκτες μου. Σεβασμός».

 

I gotta admit, it was fun … But Thank you to all the fans and supporters. the coaching staff and management . But most importantly my teammates.. Respect

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tk_kinsey (@tk_kinsey) στις Ιούλ 16, 2016, 2:59μμ PDT