Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάρυλ Μίντλετον, ένας πραγματικός εραστής της πορτοκαλί μπάλας. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού βαδίζει, αισίως, στο 47ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και, μάλιστα, σε (σχετικά) υψηλό επίπεδο.

Βλέπετε ο 46χρονος σέντερ συμφώνησε σε όλα με την Αλικάντε και θα την ενισχύσει την προσεχή αγωνιστική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας φιλοδοξώντας να την οδηγήσει στην επιστροφή στα σαλόνια της Liga Endesa, αφού την περσινή σεζόν έδειξε πως… αντέχουν ακόμα τα πόδια του μετρώντας 11.5 πόντους και 5.9 ριμπάουντ με τα χρώματα της Χιρόνα.

Ο “γερόλυκος” Μίντλετον κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Αλικάντε δήλωσε: “Δεν είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν. Ξέρω πως μπορώ να παίξω. Ενδεχομένως να μην μπορώ να πηδήξω όπως κάποτε, αλλά είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα. Θα το απολαμβάνω κάθε μέρα και θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέρω πως μπορώ να παίξω στο πρωτάθλημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή (σ.σ.: Γιοσέπ Μαρία Μπεροκάλ), καθώς βασίζεται σε κάποιον σαν εμένα, δείχνοντάς μου εμπιστοσύνη”.