Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έκλεισε μία καταπληκτική χρονιά μετά το τέλος του final four στο Βερολίνο όπου κατέκτησε την 3η θέση και η διοίκηση αποφάσισε να κάνει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για την ομάδα και τους φιλάθλους στην «Basket Hall».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του κατάφεραν φέτος να δώσουν τρομερή χαρά στους φίλους της Λοκομοτίβ και να την μεγαλώσουν ως όνομα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και την παρθενική συμμετοχή της ομάδας σε final four. Ο Έλληνας κόουτς μετά την φετινή σεζόν πλέον θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και μάλιστα κατάφερε να αναδείξει παίκτες από το ρόστερ της Λοκομοτίβ οι οποίοι δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστοί όπως ο Ράντολφ ο οποίος μαζί τον με τον Μπουρούση και τον Βέσελι ήταν οι καλύτεροι ψηλοί της φετινής Ευρωλίγκα. Επίσης ο Ντιλέινι έκανε τρομερή χρονιά την οποία θα εξαργυρώσει το καλοκαίρι με ένα υψηλό συμβόλαιο είτε στο NBA είτε σε κάποιο μεγάλο Ευρωπαίκό κλάμπ αφού ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και παίκτες όπως ο Σίνγκλετον, ο Μπρόκχωφ και ο Κλαβέρ έκαναν μεγάλη εντύπωση με τις φετινές τους εμφανίσεις με την φανέλα της Κουμπάν και ανέβασαν τις μετοχές του ώστε να πάρουν μεταγραφή το καλοκαίρι σε μεγαλύτερη ομάδα.

Πάντως το γεγονός ότι ίσως το φετινό ρόστερ και ο προπονητής της Ρώσικης ομάδας της επόμενη σεζόν θα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, δεν εμπόδισε την διοίκηση να ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή στην οποία συμμετείχαν μικρά παιδιά, έγινε αγώνας επίδειξης, όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ αποθεώθηκαν από το κοινό της ομάδας που κατέκλεισε το γήπεδο της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Δείτε το βίντεο με όλη την γιορτή: