Βρισκόμαστε στην εποχή των Αποκριών, με κάθε περιοχή και κάθε γεγονός να γίνεται… Καρναβάλι! Από τον γενικό κανόνα δεν ξέφυγαν οι Κανάριες Νήσοι, οι οποίες αυτές τις μέρες φιλοξενούν τις οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, του λεγόμενου Copa Del Rey. Κάτι τέτοιο, φαίνεται χαρακτηριστική από τη σχετική διάθεση των φιλάθλων που προσήλθαν στο γήπεδο της Γκραν Κανάρια, με αρκετούς από αυτούς να μην ντύνονται στα χρώματα της ομάδας τους, αλλά… στο κλίμα των ημερών.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι τέτοια γεγονότα συνθέτουν αρκετές φορές, την αφορμή να πραγματοποιούνται και εκδηλώσεις αγάπης. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που έχουμε συναντήσει τη… ρομαντική σκηνή της πρότασης γάμου στο κέντρο του γηπέδου, με τη θετική κατάληξη να είναι μάλλον αναμενόμενη. Αυτήν την φορά, ένας φανατικός φίλος της Μπανταλόνα, αποφάσισε να ευχαριστήσει τη σύντροφό του που τον ακολούθησε μέχρι την Γκραν Κανάρια, όπου βρίσκεται η ομάδα του. Συγκεκριμένα, έγραψε σε μία σειρά πλακάτ, τα εξής λόγια: “Βιβιάνα, εντελώς μόνος θέλω να σου πω, ότι η μεγαλύτερη επίδειξη αγάπης που μου έχεις κάνει, είναι να συνεχίσεις να είσαι μαζί μου, παρότι είμαι ένας τρελός οπαδός της Μπανταλόνα που δε θέλει να χάσει ούτε έναν αγώνα της. Σε ευχαριστώ που με ακολούθησες στην Γκραν Κανάρια για το Κύπελλο. Σε αγαπάω!”

Η “μοίρα” έφερε επίσης, δύο αδέλφια να βρίσκονται μεν μαζί στο γήπεδο, αλλά από διαφορετικές θέσεις. Πρόκειται για τον Τομάς και την Μπελέν Μπέγιας, με τον πρώτο να αγωνίζεται με την οικοδέσποινα Γκραν Κανάρια, και τη δεύτερη να είναι μία από τις επίσημες φωτογράφους της διοργάνωσης.