Τι θα λέγατε, αν στη θέση του Τζέραρντ Μπάλτερ, βρισκόταν… ο Γιάννης Μπουρούσης για το ρόλο του Λεωνίδα;

Η Λαμποράλ Κούτσα, προετοιμάζεται για τη δική της στιγμή στα προημιτελικά του Copa Del Rey. Σήμερα (19/2, 22:30), οι Βάσκοι αντιμετωπίζουν την Ομπραντόιρο, στον τελευταίο αγώνα της φάσης αυτής, για την κορυφαία ίσως διοργάνωση Κυπέλλου στην Ευρώπη, με το Top-8 να έχει ήδη δύο σπουδαίες εκπλήξεις, αφού Μπαρτσελόνα και Βαλένθια γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό, από Μπιλμπάο και Γκραν Κανάρια αντίστοιχα.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δε θέλει να αφήσει περιθώρια το θεωρητικό αουτσάιντερ που έχουν απέναντί τους και, το επίκεντρο της αναμέτρησης αυτής, δε θα μπορούσε παρά να είναι για άλλη μια φορά, ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ, άλλωστε, είναι εκείνος που έχει «κουβαλήσει» τη Λαμποράλ μέχρι το σημείο αυτό της σεζόν, όπου εκτός του ότι διεκδικεί τον τίτλο στο Κύπελλο, μοιράζεται την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κορυφή στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κάπως έτσι, οι φίλοι της εμπνεύστηκαν τον ίδιο σε ρόλο σπουδαίου ηγέτη, κυκλοφορώντας στην Κορούνια με πανό που παρουσιάζει τον ίδιο ως άλλο… Λεωνίδα, έτοιμος να οδηγήσει τους δικούς του «300» προς την επιτυχία. Η πρώτη ώρα της κρίσης, άλλωστε, έρχεται για τον «αφηνιασμένο» φέτος Μπουρούση…

bourou-300

Ο ίδιος, πάντως, δείχνει να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, υποσχόμενος σε οπαδούς να… χαρίσει το αμάξι του, σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει το τρόπαιο!

bourou-clown