Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Τζόνι Ρότζερς, παραχώρησε συνέντευξη στον Βλάντιμιρ Στάνκοβιτς, η οποία φιλοξενείται στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκα και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τους δύο Σέρβους τεχνικούς ως τους πιο σημαντικούς που είχε συνεργαστεί.

Ο Αμερικανός παλαίμαχος παίκτης στην εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στο βετεράνο αθλητικό ρεπόρτερ, αναφέρθηκε στην πενταετή παραμονή του στη χώρα μας σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στους τίτλους τους οποίους κατέκτησε (σ.σ. 2 πρωταθλήματα Ελλάδας και 2 Ευρωλίγκες με τους «πράσινους»).

Για τη συνεργασία του με τους, κατά κοινή παραδοχή, δύο κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, αλλά και το βοηθό του Ίβκοβιτς εκείνη την περίοδο, Μίλαν Μίνιτς,  ο… κοκκινομάλλης πάουερ φόργουορντ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έμαθα κάτι από κάθε προπονητή που είχα αλλά αυτοί οι τρεις, μαζί με τον πατέρα μου Κλίφορντ, ήταν εκείνοι που με βοήθησαν περισσότερο».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο 50χρονος πρώην καλαθοσφαιριστής έκανα ιδιαίτερη αναφορά στο χαμένο πέμπτο τελικό στο Σ.Ε.Φ. ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και στις δύο Ευρωλίγκες με τον Παναθηναϊκό σε Θεσσαλονίκη (2000) και Μπολόνια (2002).