Στον αέρα βρίσκεται η καριέρα του Νεμάνια Νέντοβιτς με τα σενάρια για τον τραυματισμό του να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Σέρβος παίκτης της Ουνικάχα Μάλαγα, που τραυματίστηκε τον Οκτώβριο στην κνήμη και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει πειραχτεί ένα νεύρο του ποδιού του, τις τελευταίες εβδομάδες έχει επισκεφτεί πολλούς γιατρούς σε Ισπανία και Σερβία, όμως κανένας δεν μπορεί να δώσει μια σίγουρη απάντηση.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τα πράγματα πάνε καλά υποστηρίζοντας ότι: «οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι προοδεύει και ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα παίξει ξανά αυτό το μήνα. Καμία ανησυχία!»

Ο προπονητής της Μάλαγα όμως, ο Χουάν Πλάθα έχει διαφορετική άποψη λέγοντας πως: «Πρέπει να περιμένουμε 15-20 μέρες για να εξεταστεί ξανά. Κάθε σενάριο είναι άσχημο. Κάποιοι λένε ότι θα παίξει σύντομα και λένε ψέματα, όμως μπορεί και να μην αγωνιστεί ξανά, κάτι που επίσης είναι ψέματα! Πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα για νέα τεστ. Έχω μιλήσει με πολλούς γιατρούς. Είναι ένας περίπλοκος τραυματισμός, ωστόσο υπάρχουν παραδείγματα όπως αυτό του Μπιέλιτσα. Ίσως επιστρέψει σε έναν μήνα, κάτι που όμως είναι πολύ αισιόδοξο. Υπάρχει και η περίπτωση να μην αγωνιστεί ξανά».