Είναι δεδομένο, πλέον, πως το twitter πέρα από μέσω κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί και ως διαδικτυακός τόπος… ενημέρωσης των φίλων του αθλητισμού (και όχι μόνο). Ένας από τους φανατικούς χρήστες του είναι και ο Σον Στόουνρουκ, ο οποίος φρόντισε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του “φίλους” πως αποφάσισε να αποσυρθεί από την δράση.

Ο πολύπειρος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με τη φανέλα της Σιένα, με τα χρώματα της οποίας κατέκτησε έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα Ιταλίας.

Αποφάσισα να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ήταν μία απίστευτη καριέρα, πολύ καλύτερη απ ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποστηρικτές μου για την στήριξή τους τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Δεν είμαι σίγουρος τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αποφάσισα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους πρώην συμπαίκτες μου. Εσείς, παιδιά, κάνατε τα τελευταία δώδεκα χρόνια να είναι απίστευτα, γι αυτό έχω πολλές σπουδαίες αναμνήσεις. Όποιος από εσάς χρειαστεί το οτιδήποτε, δεν έχει παρά να με πάρει τηλέφωνο. Ευχαριστώ και τους προπονητές μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Στόουνρουκ.

Έτσι, η “σημαία” της Σιένα αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία λαμπρή καριέρα, η οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήτοι με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Ιταλία.