Εύκολη ήττα εντός έδρας γνώρισε η Ολίν Εντιρνέ του Χρήστου Ταπούτου από την Πίναρ Καρσίγιακα με 81-60, στην τελευταία αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν σώσει την κατηγορία, οι δε φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται για τα πλέι οφ. Ο Έλληνας άσσος είχε 3 πόντους με 1/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 ασσίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Η φιναλίστ του Eurochallenge ήταν καλύτερη από την αρχή κι όντας καλύτερη ομάδα από την Ολίν Εντιρνέ, πήρε τον έλεγχο του αγώνα κι άνοιξε τη διαφορά γρήγορα. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά προβλήματα σε επίθεση κι άμυνα και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιστρέψουν και να απειλήσουν κι έτσι μοιραία ήρθε το 81-60.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Γαλατασαράι, σκαρφάλωσε η Εφές Αναντόλου στην… εκπνοή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαχμούτι κέρδισε εντός έδρας την Τόφας με 86-72, ισοφαρίζοντας έτσι με 25 νίκες την Μπάνβιτ, της οποίας όμως υπερτερεί από τις διαφορές στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να δυσκολεύτηκαν, έχοντας αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή τους, στο τέλος όμως ήταν καλύτεροι, έφτασαν σε μία ακόμα νίκη και πλέον ετοιμάζονται για τα πλέι οφ. Κορυφαίος για την Εφές, που αγωνίστηκε ξανά χωρίς τους Φάρμαρ και Βούγιασιτς, ο Ερντέν με 17 πόντους (6/9δ, 5/5β) σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Τα αποτελέσματα:
Ολίν Εντιρνέ – Πίναρ Καρσίγιακα 60-81
Εφές Αναντόλου – Τόφας 86-72