Την απόκτηση του Άνταμ Χάνγκα για 4 χρόνια ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της Λαμποράλ Κούτχα. Πρόκειται για έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Ευρώπης, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια με τα χρώματα της Μανρέσα, όντας ο ηγέτης της ομάδας. Ο χαρισματικός σούτινγκ γκαρντ την φετινή χρονιά είχε 11.7 πόντους (46.4% δίπ., 35.3% τρίπ., 70.3% β.), 4.5 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ κ.μ.ο. σε 32 παιχνίδια στην Liga Endesa.

Ο 24χρονος Ούγγρος είχε απασχολήσει πολλές ομάδες κατά το παρελθόν, με πρώτη και καλύτερη την Μπιλμπάο, πρώην ομάδα του Έλληνα προπονητή Φώτη Κατσικάρη, η οποία είχε προσπαθήσει (χωρίς αποτέλεσμα όμως) για την απόκτηση του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Επίσης, αποτελούσε στόχο και για την ιταλική Ρόμα, πριν από 2 μήνες, για την ενίσχυση της στα πλέι οφ.

Ο Άνταμ Χάνγκα είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία σε 8 αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013 που θα πραγματοποιηθεί στην Σλοβενία τον προσεχή Σεπτέμβριο, είχε 16.1 πόντους και 4.3 ριμπάουντ κ.μ.ο.. Τέλος, ο δίμετρος γκαρντ αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.