Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ρίτσαρντ Χέντριξ να αποχωρεί από την Αρμάνι Μιλάνο για τη Μακάμπι, προχώρησαν άνθρωποι του Ισραηλινού συλλόγου, επισημαίνοντας πως είναι σε προχωρημένες συνομιλίες με δύο παίκτες, αλλά όχι με τον εν λόγω.

Ο Χέντριξ, που αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν με τα χρώματα της Μακάμπι, αποκτήθηκε το καλοκαίρι, από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός, δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους με τις εμφανίσεις του τα “αφεντικά” του. Γι’ αυτό το λόγο, υπήρξε και η φημολογία πως ενδέχεται να μεταβεί στην παλιά του ομάδα, αφού και εκείνη από τη μεριά της είναι σε αναζήτηση παίκτη για τις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται (φόργοουρντ/σέντερ), καθώς ο Τζόρτζι Σερμαντίνι σύντομα θα δει την πόρτα της εξόδου.

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, δήλωσε: “Δε θέλουμε να στερήσουμε τη δυνατότητα από τον Χέντριξ να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο. Εξάλλου, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα όσα μας έχει προσφέρει. Έχει, μάλιστα, τρεις προτάσεις να συζητήσει”.

Οι απαιτήσεις όμως του 26χρονου σέντερ, φαίνεται να είναι υψηλές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα δεχτεί σε καμιά περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα του Μιλάνο, εκτός και αν πληρωθεί ολόκληρο το ποσό του διετές συμβολαίου που έχει υπογράψει!