Oύτε μία ούτε δύο αλλά τρεις ομάδες ενδιαφέρονται να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Ντέιβιντ Μος, ο οποίος απ ότι όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Σιένα αν οι Ιταλοί ικανοποιηθούν οικονομικά. Αυτή που θέλει πολύ τον παίκτη των πρωταθλητών Ιταλίας είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και με την ομάδα του εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο Λούκα Μπάνκι τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Σιένα.

Γερά στο κόλπο έχει μπει και η Εφές Αναντόλου, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει τον Κώστα Βασιλειάδη στην ίδια θέση θέλει έναν ακόμα, ο οποίος να είναι καλύτερος αμυντικά από τον Έλληνα άσσο. Τέλος, Ο Αντρέα Τρινκιέρι γνωρίζει καλά τον Μος από τη θητεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Ούνικς Καζάν να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Το τελευταίο πάντως σενάριο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, καθώς σημαντικό μειονέκτημα της ρώσικης ομάδας σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές είναι το γεγονός ότι δεν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα την επόμενη περίοδο. Πολλά θα εξαρτηθούν κι από το πόσα χρήματα θα πάρει κι η Σιένα καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα κι ο τελευταίος λόγος ανήκει στον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Φερντινάντο Μινούτσι.