Εκτός προπονήσεων για δύο μήνες θα μείνει ο Έραζεμ Λόρμπεκ, ο οποίος θα χάσει το Ευρωμπάσκετ, που θα γίνει στην πατρίδα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα υποβλήθηκε σήμερα σε εγχείριση στο γόνατο και στόχος του πλέον είναι να προλάβει να αναρρώσει πλήρως μέχρι να αρχίσουν οι προπονήσεις των “Μπλαουγκράνα“.

Αυτή ήταν κι η ταφόπλακα στις ελπίδες των Σλοβένων να τον δουν στο Ευρωμπάσκετ, αφού ο 29χρονος άσσος δεν ήταν πολύ… “ζέστος” έτσι κι αλλιώς να ενισχύσει την Εθνική ομάδα της χώρας του τη φετινή χρονιά, χωρίς όμως να κάνει δημόσια γνωστούς του λόγους.

Αν μη τι άλλο σημαντικό πρόβλημα για τη Σλοβενία, η οποία θέλει να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο δυνατή, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πολυπόθητη διάκριση μπροστά στον κόσμο της. Όσον αφορά τη Μπαρτσελόνα, αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα, που έχει να σκεφτεί ο Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τον Αύγουστο, καθώς εκτός για ένα διάστημα θα παραμείνουν επίσης οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο κι Άλεξ Αμπρίνες.