Ο Σάνι Μπετσίροβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Ιράν, καθώς η νέα του ομάδα, Φούλαντ Μαχάν, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί τελικά να του καλύψει το συμβόλαιο του. Ο 32χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2006-’07) ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, δηλώνοντας πως χρειάζεται δύο εβδομάδες για να επανέλθει σε αγωνιστική δράση, ενώ έχει επαφές με τον προπονητή της Ολίμπια Λουμπιάνας, Άλες Πίπαν.

Σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω μπάσκετ. Ήρθα σε επαφή με τον προπονητή Πίπαν και τον ρώτησα για να πάρω μέρος στις προπονήσεις τους (Ολίμπια Λουμπιάνας), αλλά αναβάλαμε τη συνάντηση μας λόγω των πολλών αγώνων τους“, τόνισε ο Μπετσίροβιτς.

Να σας θυμίσουμε πως την περσινή χρονιά (2012-’13) ο Σλόβένος κόμπο γκαρντ αγωνίστηκε στην Πετροσίμι, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα του Ιράν, έχοντας 17.7 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία για να βοηθήσει την Σάσαρι στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ, ενώ το καλοκαίρι πήρε το δρόμο και πάλι για το Ιράν και την Φούλαντ Μαχάν, δίχως όμως να προλάβει να αγωνιστεί με τα χρώματα της νέας του ομάδας…