Ο Στέφανος Δέδας θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος των Ελλήνων προπονητών στην Τουρκία, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Γκαζιάντεπ. Ο 34χρονος μόλις προπονητής, είχε καταφέρει να «αρπάξει από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του δόθηκε, μετά την αποχώρηση του Γιούρι Ζντοβτς από την εν λόγω ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να την οδηγήσει μέχρι τα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η επιβράβευση για τον Δέδα δεν άργησε να έρθει και η νέα σεζόν θα τον βρει ξανά επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, μετά το πρώτο ήδη επιτυχημένο του διάστημα στην Γκαζιάντεπ. Ο ίδιος, κατέστησε γνωστό το συγκεκριμένο γεγονός, θέλοντας να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, Μποράι Νταΐ για την προσπάθειά του να παρουσιαστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

«Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην οικογένεια της Γκαζιάντεπ, ως πρώτος προπονητής. Όλοι είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη πιο επιτυχημένη σεζόν. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μποράι Νταΐ για την προσπάθεια του να παραμείνει ζωντανός ο σύλλογος», ανέφερε σε σχετική του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.