Πιέσεις προς τη διοίκηση της Ουνικάχα Μάλαγα προκειμένου να… τα βρει με αυτήν της Φενέρμπαχτσε ασκεί ο Λούκα Ζόριτς, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον τουρκικό σύλλογο. Ο Κροάτης σέντερ βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Φενέρ, αλλά προς το παρόν οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει στο ποσό του μπάι άουτ που θα κάνει τον ύψους 2μ11 κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του φρόντισε να στείλει… μήνυμα στην Ουνικάχα Μάλαγα πως το καλό και για τους δύο θα ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτό καταδεικνύουν, τουλάχιστον, οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “La Opinion de Malaga“: “Όλη μου η καριέρα χαρακτηρίστηκε από τις προσδοκίες μου. Τώρα, η προσδοκία μου είναι να αγωνιστώ στη Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, από τους πιο δυνατούς στην Ευρώπη και θα ήταν πραγματικά τιμή για μένα να παίξω για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τις προσδοκίες μου. Θέλω να παλέψω για να κερδίσω τίτλους και την Ευρωλίγκα. Πέρασα υπέροχα στη Μάλαγα. Πάντα έδινα τα πάντα για τη Μάλαγα”.