Τουρκικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς αρνήθηκε πρόταση της Φενέρμπαχτσε, για επέκταση του συμβολαίου (λήγει το καλοκαίρι του 2014). Αν αυτό αληθεύει, ο Κροάτης διεθνής θα είναι ελεύθερος του χρόνου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Ο τουρκικός σύλλογος ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 24χρονου για αρκετά χρόνια ζητώντας του να αποδεχτεί παράλληλα το υπάρχον “buyout” των 2.000.000 δολαρίων, που τον κράτησε φέτος στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Κροάτης φόργουορντ και ο εκπρόσωπος του θέλουν μειωμένο “buyout”, για να προσεγγίσουν την επόμενη χρονιά πιο εύκολα ομάδες από το μαγικό κόσμο του NBA. Η “Φενέρ” αρνήθηκε κάτι τέτοιο αντιπροτείνοντας καλύτερες ετήσιες απολαβές, με την πλευρά του Μπογκντάνοβιτς να δίνει… αρνητική απάντηση.

Το σίγουρο είναι πως Φενέρμπαχτσε και Μπογκντάνοβιτς θα έχουν πολλά… να πουν έως την ολοκλήρωση της ερχόμενη αγωνιστική περιόδου. Τέλος, να σας θυμίσουμε πως ο ταλαντούχος Κροάτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Κατάφερε να στρέψει όλα τα φώτα πάνω του βοηθώντας τα μέγιστα την εθνική του ομάδα, ώστε να κατακτήσει την 4η θέση του τουρνουά (17.4 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ σε 11 παιχνίδια κ.μ.ο.).