Ο προποντής της Λαμποράλ Σίτο Αλόνσο, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης των Σενγκέλια και Χάνγκα, με την παρουσία τους στην ομάδα, μόνο σίγουρη να μην είναι.

Ο Ισπανός προπονητής διεμήνυσε πως όλα θα κριθούν από τις προσφορές που θα έχουν οι δύο παίκτες, ενώ για τον Σενγκέλια δήλωσε πως θα συναντηθεί μαζί του τις επόμενες μέρες.

Αρχικά τόνισε: «Το αν θα συνεχίσουν εξαρτάται από τη θέλησή τους να παραμείνουν στη Βιτόρια, αλλά και την ικανότητά μας να ανταγωνιστούμε τις οικονομικές προτάσεις που θα έρθουν για εκείνους».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε για τον Άνταμ Χάνγκα: «Μέχρι στιγμής είναι μαζί μας και δεν έχουμε κάποιο νέο ότι δεν θα είναι. Από την πλευρά μας πάντως, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να… πονέσουμε λιγότερο αυτό το καλοκαίρι».

Ερωτηθείς για τον Τόρνικε Σενγκέλια και αν του είπε πως θέλει να συνεχίσει στη Λαμποράλ Κούτσα και όχι να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν ισχύει αυτό. Μου είπε ότι θα μιλήσουμε σε λίγο καιρό και αυτό ισχύει. Από την άλλη, επίσης δεν έχω κάποιο νέο ότι θα αλλάξει κάτι και θα φύγει. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της ομάδας».